"You raise me up" välgörenhetskonsert 11.2.2018

Lions Club Ekenäs rf ordnar välgörenhetskonserten "You raise me up" med Erik-André Hvidsten & Thomas Enroth (piano) söndag 11.2.2018 kl. 16.00 i Ekenäs i Seminarieskolans Aula.

De senaste fyra åren har norrmannen Erik-André blivit en välkänd och folkkär artist i Svenskfinland. Han är utbildad skådespelare och sångare och har spelat på alla de finlandssvenska teatrarna. Hans “Finlandssvenska sångbok” som kom ut år 2015 blev en bästsäljare och senast förra året gav han en konsert i Ekenäs. Denna konsert kommer att bjuda på hela hans repertoar - från det stora och mäktiga till hans underfundiga härliga humor. Från "You raise me up" till Povel Ramel, genom musikalernas höjdpunkter. Denna konsert får du inte missa! Med sig har han komponisten och pianisten Thomas Enroth, en älskad musiker vi har sett mycket av här i nejden.
 
Biljettens pris är 25 euro och säljs fr.o.m. 1 december i K-rauta i Ekenäs och Karis.

Närmare uppgifter finns på vårt Facebook evenemang.

You raise me up affisch

Erik-André Hvidsten (foto: Erik Faukland)

Erik-André Hvidsten (foto: Erik Faukland)

Thomas Enroth

Thomas Enroth