Välgörenhetskonsert 2.2.2020

Lions Club Ekenäs rf ordnar välgörenhetskonsert med Heléne Nyberg, Erik-André Hvidsten och Thomas Enroth söndagen 2.2.2020 kl 16.00 i Ekenäs i Seminarieskolans Aula.

En konsert fylld med kända sånger blandat med härlig humor mellan låtarna och i låtarna. Det blir också stort, mäktigt och rörande vackert när Heléne Nyberg från Österbotten och Erik-André Hvidsten från Norge med sina vackra röster kommer samman och sjunger.

Heléne blev världskänd i hela Svenskfinland med låten Till en fader. Sången slog alla rekord. Publiken glömmer aldrig den låten.

Norrmannen Erik-André har byggt upp ett nära och känt förhållande till den finlandssvenska publiken. Han har spelat på alla de finlandssvenska teaterscenerna och med sin bedårande stämma sjungit sig in i finlandssvenskarnas hjärtan.

Med sig har de musikaliska mångsysslaren, komponisten och pianisten Thomas Enroth. Mannen bakom publiksuccéer som Årets stora julkosert, Legendernas nostalgikväll, Visor på väg och Oratoriet Skymning, Gryning.

Den här konserten får du inte missa! Biljettens pris är 25 euro (30 euro vid dörren, begränsat antal) och säljs i K-Rauta i Ekenäs.

Närmare uppgifter finns på vårt Facebook evenemang.

Välgörenhetskonsert