Lions Club Ekenäs r.f.
        PB 97, 10601 Ekenäs
Luciakröning i Ekenäs kyrka
söndag 12.12.2010 kl. 18.00.
Märta Westerlund
Ekenäs Lucia år 2010, Märta Westerlund.
Lucia

Lions president Harry Norrgård kröner årets Lucia. Tärnorna heter Sarah Grönroos, Jennifer Lindholm, Jannica Selenius och Nicolina Pajunen.
Valet av Ekenäs Lucia har arrangerats av LC Ekenäs ladies sedan år 1991. De första luciorna kröntes i seminarieskolan, sedan i Ekenäs högstadieskola och från och med år 2005 har luciakröningen ägt rum i Ekenäs kyrka. Märta Westerlund är således den 20:e Lucian i Lions regi. Även detta år fylldes kyrkan till sista plats, ca 570 personer fick uppleva det stämningsfulla kröningsprogrammet. Den vackert julpyntade kyrkan ger den perfekta inramningen för en luciatradition som har blivit mycket uppskattad. Lions Club Ekenäs riktar ett varmt tack till Ekenäs församling för gott samarbete och till kyrkoherde Anders Lindström som alla år med värmande ord välkomnat kyrkobesökarna till luciakröningen.
Monica Henriksson är den verkliga arbetsmyran som skall ha ett stort tack för det digra musikprogrammet. Monica är eldsjälen, som ständigt vaskar fram nya förmågor. Åter en gång fick vi ta del av högklassiga kör- och soloprestationer.
ETV var som alla år tidigare på plats och filmade programmet, som sändes i den lokala TV-kanalen den 15.12.
Lucia med körerna
Lucia med tärnor och körerna.
Österboluciorna
Återväxten är tryggad. Österboluciorna sjöng frimodigt.
Luciaföljet tågar ut
Luciaföljet tågar ut. Vardagen väntar med många uppdrag.
Glögg på kyrkbacken
Våra ladies ställer alltid upp, här med glögg och pepparkakor utanför kyrkan.
Ett stort TACK för att Ni sköter det krävande arrangemanget med Lucia!
Ni gör det med hjärtat.